Dissabte

Fred Astaire

Els Dissabtes

 

Els Dissabtes obrim:

de 21:00h a 04:00h

Dissabtes SOPAR BALL tant per parelles com per a grups. El nostre Restaurant un espai acollidor envoltat d'un ambient musical que et fara passar un vetllada molt confortable.

Per nomes 12.50 € Tens la posibilitat de entrar al Ball (s/c) + Sopar plat del dia (pa sucat amb tomaquet i embotit) + Beguda pel Sopar

Però, si prefereixes un altre cosa per sopar, tens la opció de la carta a preus molt assequibles, on pots trobar tapes, pizzes, entrepants, un bon sortid d'amenides, fustes, i plats combinats. Destaquem el nostre Celler on podem triar entre un bon sortit de vins i caves.

Per a grups tenim uns menus per compartir disenyats expresament per tal afer.

A Sala Principal trobaràs la millor selecció de música Balls de Saló fins l'hora del lent, 20 minutets que ens faran tornar tendres. Una vegada acabats el lents donarem pas a la sessió LA CREME amb música de festa i de gresca d'ara i de tots els temps. Pop, Dance, 80's 90's 00's i la música mes actual.

A partir de les 23:55h el nostre Restaurant es transformara en un inpresionant Karaoke, amb so professional i en mes de 29.000 temes a escollir. Un lloc ideal per gaudir amb la teva parella o amb els teus amics de les teus dots de cantant.

 

Més informació al Tel: 93 780 82 17

Mail: fredastaire@saladefestes.es

Facebook: Sala de Festes Fred Astaire