Divendres

Fred Astaire

Els Divendres

Els Divendres obrim:

a les 21:00h per Sopar

i ales 22:00 h per balalr fins a les 03:00h

 

Divendres SOPAR BALL tant per parelles com per a grups. El nostre Restaurant un espai acollidor envoltat d'un ambient musical que et fara passar un vetllada molt confortable.

Per nomes 12.50 € Tens la posibilitat de entrar al Ball (s/c) + Sopar plat del dia (pa sucat amb tomaquet i embotit) + Beguda pel Sopar

Tots els ultims divendres de mes gaudeix de la nostra GRAN BOTIFARRADA AMB SEQUES". Però, si prefereixes un altre cosa, per sopar, tens la opció de la carta a preus molt assequibles.

A Sala Principal trobaràs la millor selecció de música Balls de Saló fins l'hora del lent, 20 minutets que ens fara tornar tendres. Una vegada acabats el lents donarem pas a la musica de festa i de gresca d'ara i de tots els temps. 

Tots els primers Divendres de mes, tenim l'actuació en viu de MILLENNIUM, una de les millors formacions del panorama musical actual en versions de Ball de Saló i les ultimes novetats.

A partir de les 23:55h el nostre Restaurant es transformara en un inpresionant Karaoke, amb so professional i en mes de 29.000 temes a escollir. Un lloc ideal per gaudir amb la teva parella o amb els teus amics de les teus dots de cantant.

 

Més informació al Tel: 93 780 82 17

Mail: fredastaire@saladefestes.es

Facebook: Sala de Festes Fred Astaire